Plastové dveře - kvalita, která vás mile překvapí

Vchodové dveře OTHERM se vyrábějí ve třech profilových řadách, BASIC, OMEGA a GAMA se sklem nebo výplní v mnoha různých provedeních.

Pro vchodové plastové dveře OTHERM je samozřejmostí vysoká bezpečnost. Veškeré dveřní profily jsou třídy A, která se vyznačuje nejvyšší tloušťkou stěn, a tedy i stabilitou rámu a křídla. Vchodové dveře jsou standardně osazeny zámkovými tyčemi KFV s 3bodovým zamykáním.

Ke vchodovým dveřím OTHERM je dodáván nízký hliníkový rám s přerušeným tepelným mostem, který efektivně zabraňuje únikům tepla. Závěsový systém zaručuje přesný a lehký chod.

The papers that are available fоr review are written in good English, and they are really unique or creative. The papers are not just rewrites of essays you can get from other companies, which means they will get yоu a high grade. Thе essays are really well-researched either. And https://ihatewriting.net/reviews/grabmyessay/ are written by professionals who are really qualified to write them.

BASIC - základní profilový systém

  - Systém s výbornou tepelnou izolací
 
  - Snadno udržovatelné díky homogennímu povrchu a zarovnaným zasklívacím lištám

  - Dorazové těsnění doplněné kartáčkem snižuje tepelné ztráty

  - Stavební hloubka rámu i křídla 73 mm

  - Vhodný pro rodinné domy




OMEGA - profil s vysokou užitnou hodnotou

  - Systém s dokonalou tepelnou izolací

  - Výborná zvuková izolace

  - Vysoká ochrana proti vypáčení a vylomení dveří

  - Stavební hloubka rámu i křídla 76 mm

  - Vhodný pro moderní rodinné a nízkoenergetické domy

 




GAMA - profil se špičkovým designem

  - Atraktivní moderní design se zakulacenými hranami
 
  - Stavební hloubka 76 mm
 
  - Vhodný pro rodinné domy







ŘEZ PLASTOVÝMI DVEŘMI

1) Izolační dvojsklo či trojsklo s inertním plynem (argon)

2) Zasklívací lišta je vyráběna s těsněním koextrudovaným ze speciálního měkčeného plastu a je opatřena zámkem, který se „zaklapne" do příslušné drážky v křídle.

3) Plastový distanční rámeček zajišťuje „teplý" okraj skla. Dodáváme standardně.

4) Plastové profilové systémy
se stavební hloubkou 73 -76 mm Klasické tvary s lehce zaoblenými hranami.Dokonalé linie a plochy bez drážek zaručují snadnou údržbu.

5) Speciálně tvarovaná ocelová pozinkovaná výztuha
v křídle zajišťuje vynikající vlastnosti vchodových dveří OTHERM a jejich tvarovou stálost.

6) Jednoduché či dvojité těsnění na křídle
z kvalitního materiálu. Optimální přítlačné sevření zajišťuje výbornou těsnost dveří OTHERM i při hnaném dešti.

7) Práh vchodových dveří OTHERM

 



Možnosti zasklení plastových dveří

OTHERM nabízí také zasklení plastových dveří. K zasklení lze použít bezpečností, protihluková, protisluneční a izolační skla s tepelnou ochranou.

Izolační dvojskla

Izolační dvojskla jsou dnes při narůstajícím výdajům za energie nutností. Všechny vyráběné výplně jsou zaskleny izolačním dvojsklem OTHERM o tloušťce 24 mm (float 4 mm - mezera 16 mm naplněna netečným plynem Argon - float 4 mm). Vzdálenost mezi jednotlivými skly vymezuje dutý nerezový distanční rámeček plněný vysoušecím prostředkem. Ke zlepšení tepelně izolačních vlastností plastových dveří OTHERM se meziprostor plní plynem s nízkou tepelnou vodivostí, jako je argon, nebo krypton. Izolační dvojskla plastových dveří OTHERM jsou zárukou velmi dobrých izolačních a protihlukových vlastnotí.
Teplý nerezový rámeček zabezpečuje skla stále čistá a bez rosení i v zimních období. V současné době dodáváme jako standard u všech izolačních skel.

Meziskelní příčky

Izolační skla OTHERM mohou být opticky dělena okrasnými dělícími mřížkami umístěnými v dutině skla v různých šířkách, kombinacích a barevných odstínech.

Z nabídky OTHERM můžete zvolit kombinaci parametrů skel přesně na míru potřebám v konkrétním místě. Mřížky do dveří, meziskelní příčky umí nádherně rozdělit okno plastových dveří OTHERM na menší okénka, která se budou více líbit.

IZOLAČNÍ SKLO S TEPELNOU OCHRANOU, Ug = 1,1 W/m2K

Zvláštní charakteristika:
- Udržuje teplo, brání chladu
- Využívá sluneční energii - ale ne nadměrně
- Snižuje náklady na vytápění
- Šetří životní prostředí
- Vytváří příjemné pokojové klima
- Barevně téměř neutrální
- Zaručuje nejvyšší kvalitu zpracování a životnost


Využijte zasklení plastových dveří OTHERM s tepelnou ochranou. Nová generace tepelně izolačních skel udržuje v domě teplo a to znamená: výrazné snížení nákladů na vytápění tzn. dům bez chladných zón, ochrana životního prostředí (snížení emisí při vytápění).


BEZPEČNOSTNĚ IZOLAČNÍ SKLO

Zvláštní charakteristika:
- Skla lepená: poskytují ochranu proti zranění (v případě prasknutí)
- Skla kalená: chrání proti útoku zvenčí


Využijte zasklení plastových dveří OTHERM bezpečnostním izolačním sklem. Tvrzené bezpečnostní sklo je díky svému speciálnímu tepelnému zpracování při výrobě zvláště odolné proti prasknutí. Jestliže přesto dojde k prasknutí, rozpadne se na malé tupé střepy, které nemohou způsobit zranění.


PROTISLUNEČNÍ IZOLAČNÍ SKLO

Zvláštní charakteristika:
- Tvrdě pokovené: jednoduché nabo izolační sklo, silně reflexní
- Probarvené ve hmotě: jednoduché nebo izolační sklo, málo odráží, absorbuje

Využijte zasklení plastových dveří OTHERM protislunečním izolačním sklem. Skla zabraňují nepříjemnému zahřívání interiéru a snižují tak zátěž klimatizace, šetří energii a aktivně přispívají ke zlepšování životního prostředí. Dále je možno toto sklo vybavit doplňkovými vlastnostmi, ať už je to schopnost tepelné či zvukové izolace, odolnost proti vloupání, ochrana osob, ochrana před úrazem nebo požárem.