Venkovní parapet - POZINKOVANÝ OHÝBANÝ


Pozinkový parapet je ekonomicky nejlevnější variantou. Montáž je stejná jako u hliníkových parapetů.

Povrch pozinkovaného parapetu je proti mechanickému poškození opatřen plastovou folií, která se po montáži odstraní.

- Venkovní parapety dodáváme ve 2 základních barvách a v dekoru Zlatý Dub.
- Boční plastové krytky v základních barvách parapetu
- Možnost nástřiku parapetu v jakékoliv barvě RAL.

There aren’t any Essay Writers World discounts, but there are a few Essay Writers World promo codes that can be entered when placing an order. We were able tо click here to write my paper for me cheap a promo code that provided us with 20% оff our order, which would bе nice if we were students who needed help with a lot of papers.

Upozornění:

Pokud si vyberete nestandardní barvu parapetu a budete jej chtít nalakovat, musíte skonzultovat barevné sladění s našim pracovníkem, který vám řekne, jestli takový dekor seženeme v PVC krytkách, v čepičkách na šroubky nebo v H spojkách, popřípadě jaké alternativy existují !!!

Nákres:


Rozměry:

délka: 6.000 mm
hloubka (šířka): 90-400 mm
s: 0,7 mm
výška nosu: 40 mm

Materiál:
Fe, Zn

PVC H-spojka
H-spojky1 H-spojka2 H-spojka3

Zaměření:

Venkovní parapet a jeho délka včetně krytek by měl být minimálně shodný s rozměrem rámu okna. Čistý výrobní rozměr délky venkovního parapetu je o 8-10 mm kratší z důvodu tepelné roztažnosti parapetu. V případě použití hliníkové krytky je pro zajištění dilatace parapetu vhodné do drážky v krytce nanést silikonový transparentní tmel - neutral a krytku od ostění podpěnit PUR pěnou.

Při omítnutí venkovní špalety musí špaleta lícovat s vnitřní hranou krytky. Jelikož j e nepřípustné aby byly boční krytky osazeny na parapet pod jiným úhlem než 90o, nesmí být venkovní špaleta rozevřena.

Hloubku (šířku) venkovního parapetu volíme obvykle s ohledem na dostatečnou vzdálenost odkapu stékající vody od fasády. Rozměr měříme od parapetní drážky v rámu okna nebo od parapetní lišty pod rámem okna po hranu omítnuté špalety a vždy připočteme vzdálenost odkapu minimálně 40-60 mm (s dodržením daných šířek).