VNITŘNÍ LÁTKOVÉ STÍNĚNÍ

Stále si myslíte, že rolety mohou vypadat pouze jako nevzhledné a zašedlé kusy textilu, které se při každém druhém použití zaseknou? Rádi vás přesvědčíme o opaku. Moderní textilní rolety jsou nezanedbatelnou součástí interiéru, který má navíc skvělou stínící funkci. Látková roleta dneška, to je nepřeberný výběr barev, provedení a druhů látek, které dokonale doplní váš interiér - ať už se jedná o domácnost, pracovnu, kanceláře nebo veřejné prostory - a navíc výborně splní svou stínící funkci.

Řada látkových rolet Apollo je určena zejména pro ochranu místností před přímým slunečním zářením a je vhodná pro kancelářské budovy, úřady, školy, banky nemocnice apod. tyto rolety se vyznačují velkou odolností proti vlhkosti, prachu nebo poškození.

Interiérové textilní rolety Calypso jsou vhodné zejména do rodinných domů a bytů, kterou je možné namontovat jak na stěnu, tak na strop. Ovládání řetízkem je možné doplnit designovým závažím, které řetízek rolety napíná a zabraňuje jeho přivření do okna.

Látkové rolety Orion se vyrábí v provedení vnitřních kazetových rolet s hliníkovým krytem. Box a lišty jsou vyráběny jak v základních barvách, tak v imitaci dřeva. Tyto rolety se montují hlavně na rámy plastových oken a díky tomu mají minimální prosvit světla, což umožňuje jejich použití i jako zatemňovací clony.

Rolety Titan jsou určeny do typizovaných střešních oken Fakro, Velux a Roto. Kazetové vnitřní rolety s hliníkovým krytem a vodícími lištami je možné ovládat pružinovým mechanismem a je možné ji zastavit v kterékoli pozici. Kromě tepelného zastínění splní velmi dobře svoji zatemňovací funkci.
Látkové rolety Apollo

 

Interiérová roleta APOLLO

je stínící clona určená k ochraně místností před přímým slunečním zářením. Je vhodná do kancelářských budov, úřadů, bank, nemocnic a pod.
Jedná se o velmi jednoduchou konstrukci bez navíjecího boxu a bočního vedení. Látka je navíjena na hliníkovou extrudovanou hřídel o průměru 34mm. Hřídel je uchycena v bočních držácích, které mohou být kotveny ve směru strop nebo stěna. Zakončení látky je provedeno hliníkovým extrudovaným profilem kulatého průřezu. Zařízení je odolné proti nepříznivým vlivům, jako je vlhkost, prach i proti mechanickému poškození.


 











                                                             


Látkové rolety Fantazie

Roleta Fantazie je vyvinuta cíleně do střešních oken. Látka na hřídeli je uložena v boxu. Subtilní postranní vodicí lišty udržují látku při stažení ve správné poloze. Speciální systém zabraňuje, i při výrazném sklonu okna, vypadnutí látky z bočních lišt. Komponenty rolety jsou vyrobeny ve stříbrné barvě.








Látkové rolety Apollo Plus

Interiérová roleta APOLLO PLUS je stínící clona určená k ochraně místností před přímým slunečním zářením. Je vhodná do kancelářských budov, úřadů, bank, nemocnic a pod.
Jedná se o velmi jednoduchou konstrukci bez navíjecího boxu a bočního vedení. Svojí konstrukcí je vhodná k zastínění otvorů až do 18 m2.










Látkové rolety Modula

Roleta Modula je vyráběna ve více variantách, a to v provedení s boxem, s boxem a systémem pro látku ZEBRA, nebo bez boxu. Komponenty rolety jsou dodávány v bílé barvě. Roletu lze ovládat ručně řetízkem. Typ Modula 28 je možno ovládat motoricky.
















Látkové rolety Calypso

Vnitřní látková roleta Calypso je variabilní clona určená pro zastínění místností před přímými slunečními paprsky. Je vhodná do rodinných domů a bytů. Jedná se o volně visící látkovou roletu bez krytu návinu, vodících nebo krycích lišt, ovládanou plastovým samoaretačním řetízkem. Tuto roletu je vhodné montovat na zeď i strop, případně na rám plastového nebo dřevěného eurookna. Samoaretační řetízkové ovládání umožňuje nastavit roletu do jakékoliv pozice bez dalšího aretování řetízku na rám okna. Řetízek je také možné opatřit funkčním designovým závažím, které jej napíná a nedochází tak k jeho deformaci nebo možnosti přivření mezi rám a křídlo okna.







Látkové rolety Orion

Vnitřní látková roleta Orion je clona určená pro zastínění místností před přímými slunečními paprsky. Je vhodná do rodinných domů, bytů a kanceláří. Jedná se o kazetovou, vnitřní látkovou roletu s hliníkovým krytem návinu a bočních hliníkových krycích lišt, ovládanou samoaretačním řetízkem. Tuto roletu je vhodné montovat na rám plastových oken, respektive na okenní zasklívací lištu.
Roletu Orion tvoří pevný kryt návinu a krycí lišty z extrudovaného hliníku, jež dovolují s použitím vhodné látky vytvořit zatemňující clonu s minimálními prosvity a tak ochránit nejen váš interiér, ale i vaše soukromí. Box a lišty rolety jsou nabízeny jak v základních barvách, tak i v imitaci dřeva, aby esteticky doplnily jakýkoliv interiér vašeho domu či bytu. Samoaretační řetízkové ovládání umožňuje nastavit roletu v jakékoliv pozici bez dalšího aretovaní řetízku k rámu okna.





Látkové rolety Titan

Vnitřní látková roleta Titan je stínící clona určená k zastínění typizovaných střešních oken Fakro, Velux a Roto. Jedná se o kazetovou, vnitřní látkovou roletu s hliníkovým krytem návinu a postranními vodícími lištami, ovládanou pružinovým mechanismem. Tuto roletu je vhodné montovat do typizovaných střešních oken současných výrobců.
Roleta Titan je složena z pevného krytu návinu a vodících lišt z extrudovaného hliníku. Tato clona je za použití vhodné látky plně zatemňující bez jakéhokoliv prosvitu nebo tepelného průniku slunečních paprsků do interiéru. Látka se navíjí na hliníkovou hřídel o průměru 25 mm, která je kotvena horním krycím profilem. Pružinový mechanismus je opatřen brzdami, které slouží k nastavení a zastavení rolety v kterékoliv pozici. Tyto brzdy zároveň chrání celý mechanismus proti přetočení nebo jinému namáhání celého systému.














Vertikální žaluzie Systém Blue line

Systém Blue line je postaven na horním bílém nosiči z oboustranně lakovaného hliníku o rozměrech 46 x 25 mm. Tento typ může být vybaven látkami z obsáhlého vzorníku, které umožňují sladit žaluzii s každým interiérem. V nabídce je 68 barev a vzorů látek. Materiálem může být 100% polyester, směs polyesteru a bavlny, 100% skleněné vlákno, PVC nebo speciální reflexní látka do počítačových místností. Šířka látek u tohoto typu může být 127 mm nebo 89 mm. Ovládání, které je u tohoto systému možné v pěti variantách, je zajištěno řetízkem a provázkem.








Vertikální žaluzie Systém Blue line PVC

Tento systém s plastovými lamelami využijete zejména tam, kde to vlastnosti klasických látkových žaluzií neumožňují. Jedná se například o prostory se zvýšenou vlhkostí či prašností. Tento typ je vybaven plastovými lamelami z obsáhlého vzorníku, které umožňují sladit žaluzii s každým interiérem. Šířka lamel u tohoto typu je 89 mm. Ovládání, které je u tohoto systému možné v pěti variantách, je zajištěno řetízkem a provázkem.