SÍTĚ PEVNÉ

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé nebo černé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Na výběr je rovněž síťovina protipylová či plisovaná.

Síť  EXT-16

Pevná síť proti hmyzu typ EXT-16 se vyznačuje extrudovaným profilem o rozměrech 32 x 9 mm. Rohy sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°, s kovovou výztuží. Síť je opatřena šedou nebo černou síťovinou, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. K dokonalému utěsnění slouží černý nebo šedý kartáček. Pro snadnou manipulaci je síť vybavena úchyty. Standardně je nabízena v bílé, tmavěhnědé, a hnědé barvě RAL nebo ve stříbrném eloxu. Na přání zákazníka lze profil sítě vyrobit v imitaci dřeva

Síť s límcem

Síť s límcem má válcovaný profil 31 x 13 mm. Rohy sítě jsou řešeny buď seříznutím profilu v úhlu 45°, nebo vsazením plastového rohu. Síť je po obvodu opatřena těsnícím kartáčkem, nebo gumovým těsněním. Na okno se kotví pomocí otočných háčků, k manipulaci slouží úchyty. Použitá síťovina je černá nebo šedá, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Standardně je síť vyráběna v bílé nebo hnědé barvě RAL, na přání zákazníka je možno síť vyrobit s profilem v imitaci dřeva.

Síť 25 mm

Síť 25 mm má válcovaný profil 25 x 11 mm. Rohy sítě jsou řešeny buď seříznutím profilu v úhlu 45°, nebo vsazením plastového rohu. Na okno se kotví pomocí obrtlíků, pružinového kolíčku, výklopného pantu (nutné navrtání do rámu okna), nebo pomocí otočných Z háčků (bez zásahu do rámu okna). K manipulaci slouží úchyty. Použitá síťovina je černá nebo šedá, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Standardně je síť vyráběna v bílé nebo hnědé barvě RAL, na přání zákazníka je možno síť vyrobit s profilem v imitaci dřeva.

Síť 36 mm

Síť 36 mm má extrudovaný profil 36 x 11 mm. Rohy sítě jsou řešeny seříznutím profilu v úhlu 45°. Na okno se kotví pomocí obrtlíků (nutné navrtání do rámu okna), nebo pomocí otočných Z háčků (bez zásahu do rámu okna). K manipulaci slouží úchyty. Použitá síťovina je černá nebo šedá, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Po obvodu je síť opatřena 3 mm kartáčkem, na přání zákazníka je možno vyrobit síť i se spodním profilem s těsnícím kartáčkem. Standardně je síť vyráběna v bílé nebo hnědé barvě RAL, a stříbrném eloxu.

Síť odsazená

Síť odsazená má extrudovaný profil 24 x 24 mm. Rohy sítě jsou řešeny buď seříznutím profilu v úhlu 45°, nebo vsazením plastového rohu. Na okno se kotví pomocí obrtlíků (nutné navrtání do rámu okna). Použitá síťovina je černá nebo šedá, využít lze rovněž síťovinu protipylovou. Standardně je síť vyráběna v bílé nebo hnědé barvě RAL, na přání zákazníka je možno síť vyrobit s profilem v imitaci dřeva.