ROLOVACÍ OKENNÍ SÍTĚ

Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Síť je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a dobře snáší teplotní rozdíly. Je dodávána v šedé nebo černé barvě a na okně je prakticky neviditelná. Na výběr je rovněž síťovina protipylová či plisovaná.

We also looked at the reviews and comments other customers have left. Most seem to be happy with the high quality "write my paper" reviews, but there were a few that were less than impressed. There were reports of essays containing high levels of plagiarism, some essays missing entire paragraphs, and some essays that were not written at the appropriate academic level. There were also reports of essays that had been delivered after the deadline, which was concerning.

Rolo hák

Okenní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v horním boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Síť je vedena postranními vodícími lištami opatřeny těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 32 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny do ostění nebo na rám okna. Síť je ovládána ručně, po stažení se fixuje do spodního pevného profilu pomocí háčku, který je součástí pojezdového profilu sítě. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty, pojezdový profil i spodní pevný profil je standardně vyráběn v bílé nebo hnědé barvě RAL, dále je možno tyto komponenty objednat v imitaci dřeva - zlatého dubu.

Rolo brzda

Okenní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v horním boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Síť je vedena postranními vodícími lištami opatřeny těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 42 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny do ostění nebo na rám okna. Síť je ovládána ručně pomocí madla nebo šňůrového táhla. Je opatřena brzdou, která zastaví síť v požadované poloze. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty i pojezdový profil je standardně vyráběn v bílé nebo hnědé barvě RAL, dále je možno tyto komponenty objednat v imitaci dřeva - zlatého dubu.

Rolo klik

Okenní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v horním boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 48 x 42 mm. Síť je vedena postranními vodícími lištami opatřeny těsnícími kartáčky. Profil vodící lišty má rozměry 32 x 22 mm. Vodící lišty jsou kotveny do ostění nebo na rám okna. Síť je ovládána ručně pomocí dvou madel nebo šňůrového táhla. Je opatřena klik systémem, který fixuje síť ve stažené poloze. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty i pojezdový profil je standardně vyráběn v bílé nebo hnědé barvě RAL, dále je možno tyto komponenty objednat v imitaci dřeva - zlatého dubu.

Rolo PREMIUM

Okenní rolovací síť je na navíjecí hřídeli uložena v horním boxu, vyrobeného z extrudovaného profilu o rozměrech 46 x 45,5 mm. Síť je vedena postranními vodícími lištami. Profil vodící lišty má rozměry 23 x 14 mm. Vodící lišty jsou kotveny na rám okna. Síť je ovládána ručně. Je opatřena aretační pružinou pojezdového profilu, který fixuje síť ve stažené poloze. Síť je ze šedé síťoviny. Horní box, vodící lišty i pojezdový profil je standardně vyráběn v bílé či hnědé barvě RAL, nebo stříbrném eloxu.